сервиз за компютърна и битова ел.техникасервиз на телевизори и принтери02/ 9555844

За Системи и Технологии

Компания с модерно мислене, обединила в себе си компетентността и амбициите на млад екип, готов да Ви предложи разнообразие от качествени услуги в областта на Информационните технологии.

Сервизът за компютри, телевизори и битова електронна техника е подразделение на фирма "Системи и Технологии" ООД, основана през 1995год. Специализирани сме в ремонта на компютри, комуникационно оборудване и битова електронна техника, извънгаранционна и сервизна поддръжка, както и консултации по проблеми в системни и специализирани програмни продукти. Тъй като съществуваме на пазара на ИТ в региона над 16 години, сме фирма с наложило се име и авторитет. Това позволява клиентите ни да разчитат на нас и да се доверяват на компетентното мнение на специалистите ни.

Клиентите за нас

"С настоящето писмо изразяваме нашето удоволетворение от работата на фирма "Системи и Технологии" ООД относно хардуерната и софтуерната поддръжка на гаранционната и извънгаранционната техника в нашите офиси на територията на град София. Въз основа на показаното от екипа на "Системи и Технологии" си позволяваме да препоръчаме тази фирма на всеки стартиращ или вече утвърдил се бизнес при поддръжка на компютърна техника и оборудване..."

Владимир Дачев
www.dalkomotors.com

"...тъй като целият ни екип е изключително доволен от услугите Ви реших, че няма как да не Ви пиша. Във всичките си изяви представители на фирма "Системи и Технологии" - от търговски мениджъри до сервизни специалисти, демонстрираха добросъвестност, коректност и задълбочени познания по обслужваната техника..."

Валентин Симеонов
lessoimpex

"...фирма "Системи и Технологии" ООД не еднократно е реализирала доставки за нуждите на Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия по различни европейски програми, но специално внимание заслужава бързата и качествена сервизна дейност на фирмата..."

Инж.Д. Витанов
www.uacg.bg